Harry Potter Festival i Odense

Hvert år i efterårsferien fyldes Odenses gader og stræder med magi og trylleri, når Harry Potter Festival løber af stablen - i år fredag den 21. og lørdag den 22. oktober. Kom og sy en troldmandskappe, lav en tryllestav og bliv klar til de mange magiske aktiviteter og begivenheder, festivalen byder på:

Markedet på Gråbrødre Plads byder på en verden af sjove butikker med alt det rette udstyr til troldmandslærlinge - her kan blandes eliksirer og skribles historier til Profettidende, og måske bliver du udfordret til en duel! Ikke langt fra markedspladsen kan du bevæge dig ind i Diagonalstræde og møde magiske dyr og finde en masse spændende værksteder.

I Eventyrhaven bag Odense Domkirke går det løs med Quidditchturnering - vi har de nyeste kostemodeller klar, så du bliver klar til en kamp, hvor kun de sejeste går videre!

Også Den Kongelige Balletskole og Odense Symfoniorkester bidrager til den magiske stemning med henholdsvis Beauxbatons danseskole og familiekoncerter med al den fortryllende filmmusik. 

Alt dette og meget, meget mere venter dig i efterårsferien i Odense.


Hele programmet kan ses på
http://harrypotterfestival.dk/ 

Åbningstider
21/10/2016 - 22/10/2016 Fredag, Lørdag
20/10/2017 - 21/10/2017 Fredag, Lørdag

Opdateret af:

VisitOdense joan@visitodense.com
 

Kontakt

Adresse

Flakhaven 1
5000 Odense C

Fakta

 • Type

  • For børn
  • Festival
 • Udvalgte events

  • National event

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

 • Se geokoordinater

  Longitude : 10.388284589
  Latitude : 55.396017464

Del denne side